Winkelvloer

Met een winkelvloer van Tocop heeft u een gietvloer die bijdraagt aan de sfeer en uitstraling van uw winkel. Door de strakke afwerking en duizenden mogelijkheden in kleuren en tinten is een gietvloer de vloer om een perfecte uitstraling te creëren voor bezoekers. Naast het moderne uiterlijk gaan de gietvloeren jarenlang mee, is een antislip afwerking mogelijk en zijn ze eenvoudig te onderhouden. Wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring in gietvloeren en met onze winkelvloeren bent u verzekerd van een topkwaliteit vloer die extra lang meegaat. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Kenmerken winkelvloer

Met een gietvloer in uw winkel heeft u een vloer met onderstaande kenmerken:

  • Stijlvolle, strakke uitstraling
  • Naadloze afwerking
  • Krasbestendig en slijtvast
  • Duurzaam, gaat jarenlang mee
  • Eenvoudig schoon te houden
  • Antislip afgewerkt (optioneel)
  • In duizenden kleuren en tinten verkrijgbaar

Stijlvolle, strakke uitstraling

De stijlvolle en strakke uitstraling maakt een gietvloer de bedrijfsvloer om een warme sfeer in de winkel te creëren. Door de vele mogelijkheden qua kleuren en tinten kan de vloer volledig gemaakt worden op basis van de huisstijl van uw onderneming. De vele klanten die uw winkel dagelijks bezoeken krijgen met een sfeervolle winkelvloer direct een goede indruk van uw zaak.

Naadloze afwerking

Gietvloeren worden naadloos gelegd. Het grote voordeel hiervan is dat stof – en vuilresten geen kans krijgen om zich in naden te vestigen. Dit scheelt dagelijks of wekelijks veel tijd bij het schoonmaken van uw winkel. Daarnaast creëert een gietvloer door het ontbreken van naden één geheel in uw zaak.

Krasbestendig en slijtvast

Een van de voordelen van gietvloeren is dat ze bestand zijn tegen krassen en slijtage. Wanneer u voor een gietvloer als winkelvloer kiest, dan heeft u een vloer die tegen een stootje kan. Om krassen en slijtage helemaal te voorkomen, raden wij het gebruik van viltjes aan. De viltjes zijn eenvoudig te plaatsen onder meubels in uw winkel zoals rekken, kasten, tafels, stoelen en banken.

Duurzaam

Met een gietvloer in uw winkel heeft u een vloer die jarenlang meegaat. Naast de kwaliteit van gietvloeren draagt ook het gemakkelijke onderhoud bij aan de duurzaamheid van de vloer. Mocht er op een of andere manier toch onverhoopt iets mis zijn met de vloer; alle werken worden bij Tocop onder garantie uitgevoerd.

Eenvoudig schoon te houden

Een gietvloer is eenvoudig schoon te houden. Naast de naadloze afwerking maakt ook de strakheid van de vloer het mogelijk om alles snel en efficiënt te kunnen reinigen. Zo kunt u zich als winkelier focussen op uw zaak en klanten, zonder dat u aan het einde van iedere dag of week lange tijd bezig bent met het schoonmaken van uw vloer. Mocht u personeel inhuren voor de schoonmaak van uw winkel, dan bespaart u op deze kosten door het eenvoudige onderhoud van uw winkelvloer.

Antislip afgewerkt

Het is een optie om uw winkelvloer bij het aanleggen van de vloer antislip af te werken. Wanneer u bijvoorbeeld trappen in uw winkel heeft, is het aan te raden om uw vloer antislip te maken. Op deze wijze voorkomt u dat bezoekers door een val of glijpartij een minder leuk gevoel overhouden aan het bezoeken van uw winkel.

In duizenden kleuren en tinten verkrijgbaar

Tocop biedt winkeliers vele mogelijkheden voor het kiezen van de kleuren en tinten die het beste passen bij de huisstijl van de winkel. Wilt u een unieke winkelvloer creëren voor uw bezoekers? Het is bij gietvloeren een optie om een bedrijfslogo, bedrijfsnaam of slogan in de vloer te strooien.

Keuze uit verschillende soorten gietvloeren in uw winkel

Bij Tocop heeft u keuze uit verschillende soorten winkelvloeren. Wij vinden het belangrijk dat de soort gietvloer past bij de sfeer en uitstraling van uw winkel. Op basis van uw persoonlijke voorkeuren, de eisen voor de belasting van de vloer en de kosten bepalen we samen welke soort gietvloer het meest geschikt is voor uw winkel.

Neem contact op

Heeft u interesse voor het laten leggen van een gietvloer in uw winkel of wilt u graag meer informatie? Neem contact met ons op door te bellen naar 050 501 1330, het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@tocop.nl.

Recente projecten