Spuitbeton

Voor het uitvoeren van beton renovaties maken wij gebruik van spuitbeton. Het grote voordeel van spuitbeton is de hoge mate van dichting. Bovendien kan het op elke betonnen constructie worden toegepast. Tocop heeft meer dan 35 jaar ervaring met het uitvoeren van betonrenovaties met spuitbeton bij VvE’s, overheid, bedrijven en particuliere klanten en repareert uw betonschade veilig en snel.

Spuitbeton methodes

Spuitbeton kan op twee manieren worden gespoten: een droge methode en een natte methode.

Droog toepassen van spuitbeton

Bij de droge methode wordt de droge mortel via transportlucht naar het uiteinde van de slang getransporteerd. Er wordt pas bij de spuitmond water toegevoegd.

Natte methode spuitbeton

Bij de natte methode van spuitbeton toepassen vindt het mengen van het water door de mortelspecie al plaats voor het transport. Vervolgens wordt de mortelspecie verpompt met een slang. Aan het uiteinde van de slang wordt er lucht geïnjecteerd en wordt de betonspecie tegen het oppervlak gespoten.

Spuitbeton laten aanbrengen door Tocop

De vakmensen van Tocop helpen u graag met het repareren en renoveren van uw balkon, pand of andere betonnen constructie. Vraag direct een vrijblijvende offerte bij ons op of neem contact met ons op voor meer informatie over spuitbeton.

Recente projecten