Gietvloer voor bedrijven

Creëer een inspirerende werkomgeving met een gietvloer voor bedrijven van Tocop. Door het moderne design en de eindeloze variatie in kleuren passen onze gietvloeren in elk bedrijfsinterieur. Wij maken de gietvloer volledig op maat voor uw bedrijf, passend bij uw wensen en het gebruik van de vloer. De vloeren zijn zeer geschikt voor in de gezondheidszorg, industrie, horeca of voor op kantoor. Onze gietvloeren zijn:

 • Onderhoudsarm
 • Volledig op maat gelegd
 • Comfortabel op kantoor, maar zeer hard bij gebruik in de industrie
 • Leverbaar in vrijwel alle kleuren
 • Slijtvast onder alle omstandigheden
 • Water- en vloeistofdicht

Verschillende type gietvloeren voor bedrijven

Tocop levert gietvloeren voor op kantoor en epoxyvloeren en troffelvloeren voor de industrie. Bij Tocop profiteert u van de volgende voordelen:

 • Uitsluitend gebruik van duurzame en hoge kwaliteit materialen
 • Een aantrekkelijke garantieregeling
 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Ons uitstekend opgeleid personeel
 • Gietvloeren


  Een polyurethaan gietvloer is een comfortabele en slijtvaste vloer, die verkrijgbaar is in vele kleuren en afwerkingen. Ook te voorzien van een bedrijfslogo of ingestrooid met decoratieve vlokken.

 • Epoxyvloeren


  Een epoxyvloer is harder dan een gewone gietvloer, maar zachter dan een troffelvloer. Deze gietvloer wordt veel gebruikt in hotels, showrooms en sanitaire ruimtes. Tevens uit te voeren met anti-sliplaag.

 • Troffelvloeren


  Een troffelvloer bestaat uit een epoxyvloer gemengd met fijn grind of kwarts, waardoor deze vloer zeer hard is. Daarom is deze vloer zeer geschikt voor bedrijven met hoge piekbelasting of machinale belasting.

Wat kost een gietvloer voor uw bedrijf

De kosten van gietvloeren voor bedrijven lopen nogal uiteen, omdat deze worden beïnvloed door de staat van de ondergrond, het aantal vierkante meters en de gebruikte materialen. Ook opties als kleurcombinaties of het verwerken van een bedrijfslogo brengen extra kosten met zich mee.

Om u een goede indicatie van de prijs te geven, komen wij graag geheel vrijblijvend bij u op locatie om de ondergrond te inspecteren, uw wensen te bespreken en om de ruimte op te meten. Vervolgens brengen wij een gedetailleerde offerte op maat uit. Neem direct contact op voor een geheel vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten of bel 050 501 1330.

Gietvloeren voor bedrijven

Een gietvloer van Tocop is volledig op maat gemaakt voor uw bedrijf. Wij leverden onder andere al bedrijfsvloeren aan de chemische industrie, kantoren en (sport)scholen. Een gietvloer is tevens zeer geschikt voor het gebruik in de volgende bedrijven:

 • Horeca
 • Logistiek
 • Showrooms
 • Magazijnen en werkplaatsen
 • Productiehallen
 • Farmaceutische industrie
 • Chemische industrie

Een gietvloer in sanitaire ruimtes

Wij brachten bij een grootschalig project te Assen (Kloosterveste) een vloeistofdichte kunststof gietvloer aan. De vloer werd in verschillende kleuren uitgevoerd, voorzien van een sanitaire plint en volledig naadloos gelegd. In de gang werd een contrasterende gietvloer aangebracht, waardoor er een mooie eenheid ontstond.


Gietvloeren voor bedrijven en sanitaire ruimtes waarbij hygiëne voorop staat, voorzien we van een sanitaire plint. Voor dit project hebben we verschillende kleuren aangebracht.

Bekijk meer over deze gietvloer

Gietvloeren voor de industrie en logistiek

Voor een petrochemisch bedrijf werd het tankenpark voorzien van een op afschot aangebracht chemicaliënbestendige en vloeistofdichte gietvloer. Daarbij hebben we eerst de beschadigde ondervloer geëgaliseerd en grondig voorbereid met een cementgebonden laag. Vervolgens is de scheuroverbruggende troffelvloer aangebracht voor een prachtig eindresultaat.


 • De aangetaste vloer voor het werk van onze specialisten.


 • We brengen een cementen gietvloer aan als ondergrond voor de toplaag.


 • De afgewerkte chemicaliënbestendige en vloeistofdichte gietvloer.

Bekijk meer over deze gietvloer

Het voorbereiden van de bedrijfsruimte

Het aanbrengen van gietvloeren voor bedrijven start met een zorgvuldige voorbereiding. Wij inventariseren uw wensen en gaan tevens na welke extra werkzaamheden worden verwacht. Daarbij stellen we vragen zoals:

 • Is er een kruipluik aanwezig?
 • Moet de gietvloer worden voorzien van vloerverwarming?
 • Zijn er sanitaire of chemische afvoeren waar we rekening mee dienen te houden?

Daarnaast bekijken we of de ondergrond voldoende egaal is en of deze geen grote beschadigingen heeft. Tot slot onderzoeken we of de bedrijfsruimte en de dekvloer vochtvrij zijn.

De aanleg van een gietvloer

Nadat de voorbereidende werkzaamheden zijn uitgevoerd, gaan wij aan de slag met het aanbrengen van de gietvloer. Het aanbrengen van gietvloeren is handwerk en wordt volledig op locatie uitgevoerd. Om de kwaliteit van onze gietvloeren te waarborgen, werken wij uitsluitend in een schone, droge en lege ruimte waar geen andere werkzaamheden plaatsvinden. Daarnaast volgen wij nauwgezet de volgende stappen bij het aanleggen van een gietvloer:

Stap 1: Egaliseren en primeren van de ondergrond
Stap 2: Dichtzetten van de ondergrond door middel van de schraplaag
Stap 3: Aanbrengen van de kunststof gietvloer in de juiste kleur
Stap 4: Afwerken met een toplaag voor optimale bescherming

Zodra gietvloer is aangebracht, mag u de eerste twee dagen de ruimte niet betreden. De vloer is na twee dagen voorzichtig beloopbaar, maar is na drie à vier dagen pas mechanisch te belasten. De volledige uitharding van de vloer is afhankelijk van het klimaat in de ruimte.

Onderhoud van gietvloeren voor bedrijven

Een gietvloer is een zeer onderhoudsvriendelijke vloer. Om uw vloer in goede conditie te houden, raden wij u aan om de vloer te reinigen met het meegeleverde onderhoudsmiddel. Gebruik geen chemische schoonmaakmiddelen om uw gietvloer te reinigen.

Werkgebied bedrijfsgietvloeren

Gietvloeren voor bedrijven in Friesland
Gietvloeren voor bedrijven in Groningen
Gietvloeren voor bedrijven in Drenthe
Gietvloeren voor bedrijven in Overijssel

Informeer gerust naar de mogelijkheden indien uw bedrijf buiten deze regio gevestigd is.

Neem contact op

Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om uw wensen en eisen te bespreken. Op basis hiervan maken wij een gespecificeerde offerte voor u op. Neem direct contact op voor een geheel vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten of bel 050 501 1330 voor meer informatie over onze gietvloeren voor bedrijven.

Recente projecten