Bedrijfsvloeren

Bij Tocop kunt u terecht voor veel verschillende soorten bedrijfsvloeren zoals epoxyvloeren, gietvloeren en troffelvloeren. Tocop levert bedrijfsvloeren voor onder andere de horeca, werkplaatsen, de farmaceutische industrie en ruimtes waarin giftige stoffen worden opgeslagen. Wij hebben dan ook geschikte vloeren voor vrijwel elke bedrijfstak. Ons werkgebied betreft Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.

Bij Tocop profiteert u van de volgende voordelen:

 • Uitsluitend gebruik van duurzame en hoge kwaliteit materialen
 • Een aantrekkelijke garantieregeling
 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Ons uitstekend opgeleid personeel

U kunt direct contact met ons opnemen door te bellen met 050 501 1330. U kunt ook mailen naar info@tocop.nl

De toepassing van een bedrijfsvloer

Elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke wensen als het gaat om de meest geschikte vloer. Een vloer kan van grote invloed zijn op de werkzaamheden. De verschillende type bedrijfsvloeren zijn dan ook erg divers. Maar welke vloeren zijn nu geschikt voor welke sectoren? Op basis van onderstaande voorbeelden kunt u een impressie krijgen van de mogelijkheden bij Tocop.

Industriële bedrijfsvloeren

Tocop levert vloeren voor verschillende industrieën. Zo zijn er vloeren geschikt voor de chemische industrie, de vliegtuigindustrie en de automobielindustrie. Een voorbeeld van een vloer die wij hebben gelegd binnen de chemische industrie is deze vloeistofdichte kunststofvloer. De vloer werd gelegd bij een tankenpark van een petrochemisch bedrijf. Het tankenpark werd voorzien van een op afschot aangebrachte chemicaliënbestendige vloeistofdichte kunststofvloer.

Wilt u zelf ook een industriële bedrijfsvloer? Neem vrijblijvend contact met ons op:

Bedrijfsvloeren op kantoor

In een kantorencomplex kan een gietvloer ontzettend geschikt zijn. Een gietvloer is namelijk erg onderhoudsvriendelijk en vloeistofdicht. Bovendien is een gietvloer te leveren in veel verschillende kleuren, waardoor deze aan te passen is aan de bedrijfscultuur. Een voorbeeld van een kantoor waarbij een gietvloer is toegepast is de design gietvloer binnen een kantorencomplex. Geïnspireerd door deze mooie gietvloer?

Neem contact met ons om met ons de verschillende mogelijkheden door te nemen:

Vloeren voor scholen en universiteiten

De vloeren binnen scholen en universiteiten krijgen dagelijks veel te verduren. Met een goede bedrijfsvloer is dat helemaal niet erg. Een goed voorbeeld van een vloer die door studenten wordt gebruikt is de balkonvloer van studentenvereniging Vindicat. Wij herstelden het balkon volledig en voorzagen het vervolgens van een decoratieve vloer.

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Neem vrijblijvend contact met ons op:

Sanitaire bedrijfsvloer

Mocht uw bedrijf gebruik maken van sanitaire ruimtes dan kunnen wij ook daar bedrijfsvloeren leggen. Voor een project in Assen (Kloosterveste) heeft Tocop nieuwe vloeren aangebracht. De douchevloeren en gangen zijn door ons voorzien van een kunststof gietvloer. Daarnaast is er een sanitaire plint aangebracht, waarmee optimale hygiëne is gewaarborgd.
Is uw badkamer ook toe aan een nieuwe vloer, neem dan vrijblijvend contact met ons op:

Overige voorbeelden

Er zijn veel verschillende bedrijfsvloeren zoals bijvoorbeeld vloeren voor drukkerijen, productiehallen, showrooms of rijbanen.  Een ander voorbeeld van een originele bedrijfsvloer is de vloer van voetbalstadion de Euroborg. Tocop hield zich hier bezig met het leggen van diverse kunststof vloeren.
Onder aan deze pagina vindt u een overzicht van andere mogelijke toepassingen van onze verschillende soorten vloeren.

Bent u op zoek naar een nieuwe bedrijfsvloer? Informeer bij ons naar de mogelijkheden door te bellen naar 050 501 1330 of door te mailen naar info@tocop.nl

Soorten bedrijfsvloeren

Bij de keuze voor een bedrijfsvloer is het van belang om te weten welke vloeren het meest geschikt zijn voor uw bedrijf. Dit is onder andere afhankelijk van de belastbaarheid, de vloeistofdichtheid en de gewenste reiniging van de vloer.

Tocop kan epoxyvloeren, gietvloeren, troffelvloeren of vloercoating implementeren. Wij hebben voor u de voordelen van de verschillende vloeren voor bedrijven onder elkaar gezet.

Om direct contact op te nemen met onze bedrijfsvloerspecialist kunt u bellen met 050 501 1330, e-mailen naar info@tocop.nl.

Epoxyvloeren

Epoxyvloeren zijn ideaal als industrievloer. Ze zijn slijtvast en bijzonder hoog belastbaar. Daarnaast zijn epoxyvloeren vloeistofdicht erg onderhoudsvriendelijk. Tenslotte zijn de vloeren leverbaar in veel verschillende kleuren. Hiermee kunt u uw bedrijfsvloer laten bijdragen aan de positieve uitstraling van de locatie.

Gietvloeren

Net als epoxyvloeren zijn gietvloeren erg hoog belastbaar. Gietvloeren bestaan uit polyurethaan en zijn daarom minder hard en koud dan epoxyvloeren. Ook voor gietvloeren geldt dat deze in veel verschillende kleuren leverbaar zijn, vloeistofdicht zijn en erg onderhoudsvriendelijk zijn.

Troffelvloeren

Troffelvloeren bestaan uit fijne grindsteentjes die in een laag polyurethaan of epoxy op de vloer wordt aangebracht. Dankzij de hardheid van de combinatie van epoxy of polyurethaan en het grind, is de troffelvloer erg sterk. Daarnaast is deze vloer ook vloeistofdicht en eenvoudig te reinigen.

Om direct contact op te nemen kunt u bellen met 050 501 1330, e-mailen naar info@tocop.nl.

Vloercoating

Door gebruik te maken van vloercoating heeft uw vloer op een eenvoudige en voordelige manier een nieuwe uitstraling. Vloercoatings kunnen worden toegepast op verschillende bestaande vloeren en zijn sterk en slijtvast.

Bedrijfsvloer leggen in de regio Friesland, Groningen en Drenthe

Tocop is de bedrijfsvloeren specialist in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe. Ons werkgebied is echter breder. Informeer dan ook gerust naar de mogelijkheden als uw bedrijf buiten deze regio gevestigd is en u overweegt een bedrijfsvloer te laten leggen.

Toepassingen

 • Voedingsmiddelenindustrie
 • Grootkeukens
 • Expeditiebedrijven
 • Rijbanen
 • Transport en logistieke centra
 • Verblijfsruimten
 • Openbare gebouwen
 • Showrooms
 • Magazijnen
 • Werkplaatsen
 • Productiehallen
 • Farmaceutische industrie
 • Verpakkingsindustrie
 • Productiebedrijven
 • Automobielindustrie
 • Verzamel- en sorteerbedrijven
 • Vliegtuigindustrie
 • Drukkerijen
 • Speciale beschermende productieruimten
 • Chemische industrie
 • Opslag gevaarlijke stoffen
 • Bodembeschermende vloeistofdichte voorziening

Voor meer informatie over bedrijfsvloeren kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 050-5011330.

Contact

Indien u graag direct contact opneemt, dan kan dat via telefoon 050 501 1330 of per e-mail naar info@tocop.nl

Heeft u een vraag over onze bedrijfsvloeren? Stel in onderstaand formulier uw vraag en wij zullen u zo snel mogelijk benaderen met een antwoord.

Recente projecten