Kantoorvloer

Een kantoorvloer is stijlvol en draagt bij aan een moderne en strakke vormgeving van uw kantoor. Met keuze uit duizenden verschillende kleuren en tinten creëert u door een gietvloer de perfecte sfeer en uitstraling voor zowel medewerkers als bezoekers in uw pand. Wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring in het aanleggen van gietvloeren. Bij Tocop bent u verzekerd van kantoorvloeren van topkwaliteit die extra lang meegaan met een aantrekkelijke garantieregeling. Vraag gratis een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Kenmerken kantoorvloer

Met een gietvloer in uw kantoor heeft u een vloer met onderstaande kenmerken:

  • Strakke, moderne uitstraling
  • Naadloos gelegd
  • Comfortabel: voelt warm aan en geluiddempend
  • Hygiënisch en eenvoudig te onderhouden
  • Slijtvast en krasbestendig
  • Duurzaam
  • Verkrijgbaar in vele kleuren

Strakke, moderne uitstraling

De combinatie van gietvloeren en kantoren past helemaal bij deze tijd. Met een gietvloer als kantoorvloer heeft uw pand een strakke en moderne uitstraling. Dit stijlvolle interieur draagt niet alleen bij aan de sfeer en het gevoel onder uw medewerkers, maar ook aan dat van uw (potentiële) klanten. Wanneer klanten uw bedrijf bezoeken, is de vloer het visitekaartje van uw kantoor. Met een mooi afgewerkte gietvloer heeft een potentiële klant direct een positieve indruk van uw onderneming.

Naadloos gelegd

Een groot voordeel van een gietvloer in uw kantoor is het ontbreken van naden. Door dit kenmerk is het voor stof – en vuilresten onmogelijk om tussen vloer en wanden te komen. U bespaart met een gietvloer veel tijd met het schoonmaken. Een ander voordeel is dat de naadloze afwerking één geheel creëert van de vloeren en wanden in uw kantoor.

Comfortabel

Het comfort van gietvloeren voor bedrijven is groot. Dit komt doordat de vloer warm aanvoelt en geluid dempt. Het dempen van geluid is vooral belangrijk wanneer u op meerdere verdiepingen werkzaam bent met uw bedrijf.

Hygiënisch en eenvoudig te onderhouden

Een gietvloer is heel eenvoudig schoon te houden en hierdoor zeer geschikt voor bedrijven die een grote oppervlakte aan vloer hebben. Door de naadloze afwerking komen er geen stof en andere vuilresten tussen de naden van de vloer. Daarnaast kunnen schoonmakers de vloer makkelijk schoon houden met een dweil en wat warm water. Dit scheelt schoonmakers tijd en het scheelt u als ondernemer uiteindelijk personeelskosten.

Slijtvast en krasbestendig

Met een gietvloer heeft u een vloer die bestand is tegen slijtage en krassen. In het geval u krassen en slijtage met 100% zekerheid wilt vermijden, raden wij u aan viltjes te gebruiken. Met viltjes onder bureaus, tafels, stoelen en kasten weet u zeker dat de kantoormeubelen geen beschadigingen achterlaten op uw kantoorvloer.

Duurzaam

Gietvloeren gaan lang mee. Dit komt onder andere door de kwalitatief hoogwaardige producten waar we bij Tocop mee werken bij het aanleggen van de gietvloer. Naast de kwaliteit is een gietvloer ook makkelijk te onderhouden. Door de kantoorvloer schoon te houden, kunt u jarenlang genieten van de vloer.

Verkrijgbaar in vele kleuren

Het grote voordeel van een gietvloer zijn de duizenden mogelijkheden die u heeft qua kleuren en tinten. Met dit soort vloer is het mogelijk om een kantoorvloer te laten maken die perfect past bij de huisstijl van uw onderneming. Wilt u bepaalde kleuren en tinten uit uw logo of huisstijl terug laten komen in uw vloer? Met een gietvloer van Tocop is dit zeker mogelijk. Het is ook een optie om het bedrijfslogo, de bedrijfsnaam of een andere tekst zoals de slogan van uw onderneming in de vloer te laten strooien. De kosten voor deze extra opties worden in overleg bepaald.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over het laten leggen van een gietvloer in uw kantoor? Neem contact met ons op door te bellen naar 050 501 1330, een e-mail te sturen naar info@tocop.nl of ons contactformulier in te vullen. Wij nemen vervolgens spoedig contact met u op.

Recente projecten