Vereniging van Eigenaren / Woningbouwverenigingen

Indien u één of meerdere gebouwen bezit of beheert, is het voor u van belang dat het onderhoud hiervan efficient gebeurt. Of het nu gaat om een kantoor, een winkelpand of een woning, het huurgenot van uw huurder is belangrijk.

Onze expertise zorgt ervoor dat wij een breed scala aan oplossingen hebben. Bij eventuele schade aan uw pand kunnen wij u adviseren over de manier waarop de schade het best hersteld en daarna voorkomen kan worden. We kunnen in samenwerking met u een oplossing op maat creëren, conform uw behoeften en wensen.

Door ons rapportagesysteem is het voor u inzichtelijk wat onze inspecteur tijdens zijn onderzoek heeft geconstateerd en welke adviezen hij heeft gegeven. In ons rapportagesysteem ziet u in één oogopslag of er sprake is van schade en/of overlast, waar deze eventuele schade is geconstateerd en wat de oorzaak hiervan is. U kunt ook direct zien wat onze aanbevelingen zijn. U ontvangt deze rapportage zo snel mogelijk na ons bezoek.

Uw voordelen

  • Altijd toegang tot alle bevindingen en/of informatie
  • Overzicht van de werkzaamheden
  • Risico overzicht

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden of ons rapportagesysteem? Neem dan contact op door te bellen naar 0800-258-0000 of een e-mail te sturen naar info@tocop.nl

Recente projecten