Betonrot repareren

De specialisten van Tocop hebben meer dan 35 jaar ervaring met het repareren van betonrot in constructies. Wij voeren onze betonreparaties uit voor overheidsinstellingen, bedrijven en Verenigingen van Eigenaren. Omdat betonrot zelf repareren een lastige klus is, waarbij veel gespecialiseerde kennis nodig is, doet u er verstandig aan om altijd een Tocop in te schakelen wanneer u last heeft van betonrot of uw gebouw wilt laten inspecteren op betonrot.

Voorkom gevaarlijke situaties met balkon renovatie

Betonrot komt voor bij gewapend beton en ontstaat doordat het beton in de wapening gaat roesten. Hierdoor verschijnen er barsten in het beton die de betonconstructie verzwakken. Dit leidt tot zeer gevaarlijke situaties, zoals een balkon dat instort. Wij voeren betonrot reparaties uit aan zowel de binnenkant als de buitenkant van het gebouw. Door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van een snelle en veilige reparatie van de hoogste kwaliteit.

Vraag een offerte aan

Laat uw betonrot repareren en maak een afspraak met Tocop. Wij inspecteren graag uw ruimte en vertellen u meer over de kosten van betonrot repareren.

Recente projecten