Showroomvloer

Met een showroomvloer van Tocop heeft u een vloer die representatief is en bijdraagt aan een stijlvolle uitstraling in uw winkel. Onze gietvloeren zijn onderhoudsvriendelijk en laten de producten in uw showroom zo sterk mogelijk naar voren komen. Met meer dan 35 jaar ervaring in het aanleggen van gietvloeren bent u bij ons verzekerd van topkwaliteit. Vraag gratis een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Kenmerken showroomvloer

Met een gietvloer in uw winkel heeft u een vloer met onderstaande kenmerken:

  • Representatief en stijlvolle uitstraling
  • Zwaar belastbaar
  • Duurzaam
  • Naadloos afgewerkt
  • Eenvoudig te reinigen en schoon te houden
  • Slijtvast en krasbestendig
  • In veel verschillende kleuren en tinten verkrijgbaar

Representatief en stijlvolle uitstraling

Een showroomvloer draagt voor een groot deel bij aan de uitstraling van uw showroom. De belangrijkste functie van de bedrijfsvloer is dat de producten in uw showroom zo goed mogelijk naar voren komen. Wij bespreken voor het aanleggen van de gietvloer uw eisen en wensen, zodat de vloer helemaal past bij de huisstijl van uw bedrijf. Zo is het mogelijk om met meerdere kleuren te werken of een logo en tekst aan te brengen in de vloer. Op deze manier krijgen de bezoekers in uw showroom direct een goede indruk.

Zwaar belastbaar

De showroomvloeren van Tocop hebben een hoge belastbaarheid. In een showroom kan het voorkomen dat er regelmatig nieuwe en oude producten verplaatst worden. Onze gietvloeren zijn snel en goed belastbaar, zodat medewerkers eenvoudig zware producten door de winkel kunnen verplaatsen en de winkel veel belopen kan worden door klanten en medewerkers.

Duurzaam

Met onze gietvloer heeft u een vloer in uw showroom die jarenlang meegaat. Een showroomvloer wordt veel belopen en belast door mensen en producten. Door de kwaliteit en gebruikte materialen is de vloer hier tegen belast en kunt u jarenlang genieten van onze showroomvloer. Naast de kwaliteit draagt ook de onderhoudsvriendelijkheid bij aan de duurzaamheid van de vloer. De vloer is eenvoudig te onderhouden en blijft daardoor goed schoon.

Naadloos afgewerkt

Het aanleggen van de gietvloer gebeurt naadloos. Door het ontbreken van naden kunnen er geen vuil – en stofresten tussen de naden van de vloer komen. Een naadloze vloer scheelt u veel tijd en geld met het schoonmaken van uw showroom. Een ander voordeel is dat een naadloze showroomvloer één geheel creëert van de ruimte.

Eenvoudig te reinigen en schoon te houden
Onze showroomvloer is gemakkelijk schoon te maken en te houden. De vloer is strak en naadloos afgewerkt. Dit maakt het eenvoudig om de vloer snel en efficiënt te reinigen. Op deze manier bent u of uw personeel minder tijd kwijt aan het schoonhouden van de showroom. Wanneer u personeel inhuurt voor het schoonmaken van de ruimte, scheelt het u schoonmaakkosten.

Slijtvast en krasbestendig

Een belangrijk voordeel van een gietvloer is dat deze bestand is tegen slijtage en krassen. Met onze showroomvloer haalt u een vloer die bestand is tegen een stootje. Als extra bescherming is het mogelijk om viltjes te gebruiken onder kasten, rekken, tafels, banken en stoelen.

In veel verschillende kleuren en tinten verkrijgbaar

Wij bieden ondernemers veel verschillende mogelijkheden bij het kiezen van de perfecte showroomvloer. U heeft bij ons keuze uit meerdere kleuren en tinten. Ook is het mogelijk om in onze gietvloeren een bedrijfslogo, slogan of bedrijfsnaam te laten strooien.

Keuze uit meerdere showroomvloeren

Bij ons heeft u keuze uit verschillende soorten gietvloeren voor bedrijven. Het is voor ons belangrijk dat de soort vloer perfect aansluit bij uw producten en de uitstraling van uw showroom. Samen bespreken we uw persoonlijke voorkeuren, de eisen van de vloer en de kosten. Op basis hiervan bepalen we gezamenlijk welke soort gietvloer het beste past bij uw showroom.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een showroomvloer van Tocop of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 050 501 1330 of een e-mail te sturen naar info@tocop.nl. Het is ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

Recente projecten