Garagevloer

Met een garagevloer van Tocop heeft u de perfecte ondergrond voor in een parkeergarage of autogarage. Wij hebben een groot aanbod aan vloeistofdichte gietvloeren met een hoge belastbaarheid. Met ruim 35 jaar ervaring in gietvloeren bent u bij ons verzekerd van topkwaliteit. Vraag gratis een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kenmerken garagevloer

Met een gietvloer in uw winkel heeft u een vloer met onderstaande kenmerken:

  • Hoge belastbaarheid
  • Vloeistofdicht
  • Slijtvast en krasbestendig
  • Naadloos afgewerkt en onderhoudsvriendelijk
  • Duurzaam
  • Leverbaar in meerdere kleuren en tinten

Hoge belastbaarheid

Met een garagevloer van Tocop heeft u een vloer die zwaar belast kan worden. In parkeergarages rijden er dagelijks zware voertuigen over de vloer. Binnen autogarages wordt er gewerkt met zware voertuigen, machines en ander gereedschap. Onze vloeren voor garages hebben een hoge belastbaarheid en zijn daarmee uitermate geschikt om aan te leggen in uw garage.

Vloeistofdicht

Onze gietvloeren voor garages zijn vloeistofdicht, waardoor de vloer bestand is tegen olie, chemicaliën en andere vloeistoffen. Vooral in een autogarage werken medewerkers met veel verschillende vloeistoffen. Het is mogelijk dat deze vloeistoffen op de vloer lekken. Met een garagevloer van Tocop hoeven medewerkers zich geen zorgen te maken over onschuldige vloeistoffen op de vloer.

Slijtvast en krasbestendig

In zowel autogarages als parkeergarages moeten vloeren bestand zijn tegen slijtage, krassen en stoten. De bedrijfsvloeren van Tocop zijn slijtvast en krasbestendig en daardoor zeer geschikt om te leggen in uw autogarage of in een parkeergarage.

Naadloos afgewerkt en onderhoudsvriendelijk

Bij het aanleggen van de gietvloer wordt de vloer naadloos afgewerkt. Dit is voordelig voor het onderhoud. Door het ontbreken van naden krijgen stof – en vuilresten geen kans om tussen de naden te komen. Zo bent u minder tijd en geld kwijt aan het schoonmaken en is het mogelijk om de autogarage of parkeergarage zeer snel en efficiënt te reinigen.

Duurzaam

Onze gietvloeren voor garages gaan jarenlang mee. Dit ondanks de zware belasting door voertuigen, machines en ander gereedschap in parkeergarages en autogarages. Door de kwaliteit van de vloer is deze bestand tegen de zware belasting. Ook zijn onze garagevloeren eenvoudig te onderhouden en schoon te houden. Dit draagt ook bij aan de duurzaamheid van de vloer.

Leverbaar in meerdere kleuren en tinten

Tocop biedt u veel mogelijkheden voor het kiezen van de juiste kleuren en tinten voor uw garagevloer. Naast de verschillende kleuren is het ook mogelijk om bedrijfslogo’s, bedrijfsnamen en andere slogans in de vloer te laten strooien.

Keuze uit verschillende garagevloeren

U heeft bij ons keuze uit meerdere soorten gietvloeren voor bedrijven. Samen bespreken we uw persoonlijke voorkeuren, de gestelde eisen aan de vloer en de kosten. Op basis van deze informatie bepalen we gezamenlijk welke soort gietvloer het beste is voor uw garage. De afgelopen jaren hebben wij meerdere gietvloeren mogen leggen in parkeergarages en autogarages in Noord-Nederland. Bekijk onze referenties voor concrete voorbeelden van gerealiseerde garagevloeren.

Contact

Heeft u zelf interesse in een garagevloer van Tocop? Neem in dat geval contact met ons op. Ook voor meer informatie of wanneer u vragen heeft kunt u ons bereiken via 050 501 1330 of info@tocop.nl. Een andere mogelijkheid is het invullen van ons contactformulier. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Recente projecten