Balkon renovatie

Tocop renoveert alle soorten balkons voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Wanneer u Tocop inschakelt voor uw balkon renovatie, kunt u op het volgende rekenen:

  • Balkon renovatie van hoge kwaliteit
  • Gebruik van hoogwaardige materialen
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Kwaliteitsgarantie

Wenst u direct in contact te komen met een schadespecialist van Tocop? Neem dan contact op via telefoonnummer 050 501 1330 of stuur een e-mail naar info@tocop.nl.

Offerte aanvragen

Voorbeelden van balkon renovatie

Tocop heeft ruime ervaring met het succesvol renoveren van balkons. Voor een uitgebreid overzicht van onze projecten kunt u kijken op deze pagina.


  • Voor


  •  Na

Vrijblijvende balkon inspectie door Tocop

Omdat een balkon een kwetsbare constructie is, is het belangrijk om uw balkon regelmatig te laten inspecteren. Met een balkoninspectie wordt de staat van het balkon vastgesteld en kunnen eventuele problemen op tijd worden gesignaleerd.

Mocht er al sprake zijn van schade aan het balkon, dan kan onze schadespecialist de schade vaststellen en een renovatieplan opstellen. Omdat balkons op tal van manieren gebouwd worden, zijn de renovatiemogelijkheden eindeloos.

Tocop is specialist op het gebied van balkon renovatie en andere vormen van betonreparatie. Wij bieden balkonrenovaties aan voor zowel VvE’s als particulieren. Vraag nu direct een vrijblijvende inspectie bij ons aan door contact op te nemen met ons telefoonnummer 050 501 1330.

Werkzaamheden balkon renovatie

Onder balkon renovatie kunnen verschillende werkzaamheden vallen, zoals:

Lekkages verhelpen

Lekkages op het balkon zijn erg vervelend en worden vaak veroorzaakt door betonrot of door een vloer die niet goed op afschot ligt. Ook kan de doorvoer verstopt raken of stuk zijn. Een inspectie zal licht werpen op de oorzaak van de lekkage. Vervolgens wordt er een plan van aanpak opgesteld om de lekkage op het balkon op te lossen.

Betonschade herstellen

Betonschade kan veroorzaakt worden door verschillende zaken waaronder betonrot. De betonschade aan uw balkon dient eerst in kaart gebracht te worden alvorens er gekeken kan worden naar het herstellen ervan.

Afkitten van dilatatievoegen

De dilatatievoegen worden in bouwwerken verwerkt om ervoor te zorgen dat de algehele constructie in tact blijft. Zelfs wanneer de gebruikte materialen afwijkingen gaan vertonen. Deze dilatatievoegen kunnen door het team van Tocop worden afgedicht.

Heeft u een specifieke vraag over de renovatie van uw balkon? Tocop gaat graag met u op zoek naar een passende oplossing. Neem direct contact met ons op via 050 501 1330 of stuur een e-mail naar info@tocop.nl.

Wanneer moet ik mijn balkon renoveren?

Het renoveren van uw balkon is nodig wanneer er zichtbare schade aan uw balkon te zien is. Hieronder verstaan wij afbrokkelend beton, afbladderende verf, scheuren in het balkon, kalkpijpjes aan het balkon, roestpunten in het balkon en losgedrukte schollen beton door roestende bewapening van het beton.

Deze beschadigingen zien er niet alleen onesthetisch uit, maar zijn ook gevaarlijk. De draagkracht van het beton neemt door de beschadigingen af waardoor er instortingsgevaar ontstaat.

Balkons zijn dankzij invloeden van buitenaf vatbaar voor schade. Omdat een balkon een hangende constructie is, is er meer risico op verzwakkingen dan bij een dakterras of tuin. Laat uw balkon daarom tijdig inspecteren en renoveren door onze specialisten.

Contact

Heeft u een vraag over de mogelijkheden met betrekking tot het renoveren van uw balkon? Neem dan contact met ons op via 050 501 1330 of per e-mail naar info@tocop.nl. Ook kunt u gebruik maken van onderstaand contactformulier.

Naam*
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Onderwerp
Upload een bestand
Uw bericht*

Recente projecten