Gietvloer kosten

De gietvloer kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren. Het materiaal, het aantal m2 en de ondergrond bepalen de kosten voor het aanleggen van gietvloeren. De prijs voor een gietvloer wordt lager wanneer het aantal m2 voor uw gietvloer toeneemt. Na het aanvragen van een offerte komen we bij u op locatie langs om de ondergrond te inspecteren, de ruimte op te meten en uw wensen te bespreken. Op basis van dit bezoek maken wij een gedetailleerde offerte op maat.

Prijsfactoren

De kosten van uw gietvloer worden bepaald door meerdere factoren. Deze factoren komen aan bod in ons bezoek aan uw locatie. De prijs van een gietvloer voor bedrijven hangt af van onderstaande punten:

  • De staat van de huidige ondergrond
  • Het aantal m2
  • Gebruikte materialen
  • Eventuele kleurcombinaties
  • Het eventueel verwerken van een bedrijfslogo

De gietvloer kosten per m2 dalen wanneer het aantal m2 van uw gietvloer toeneemt. Indien de huidige ondergrond ter voorbereiding nog behandeld moet worden, dan rekenen wij deze arbeidsuren mee in de kosten van uw gietvloer.

Werkgebied gietvloeren voor bedrijven

Gietvloeren voor bedrijven in Friesland
Gietvloeren voor bedrijven in Groningen
Gietvloeren voor bedrijven in Drenthe
Gietvloeren voor bedrijven in Overijssel

Gratis offerte aanvragen

Vraag een offerte aan bij Tocop en ontvang een indicatie van de kosten van uw gietvloer. Met meer dan 35 jaar ervaring weten wij dat de wensen van bedrijven flink uiteenlopen. Op basis hiervan is het niet mogelijk om de kosten vooraf te berekenen. We hanteren geen standaardprijs.

Recente projecten