Gietvloer kosten

De kosten van een gietvloer worden bepaald door factoren die per situatie verschillen. Onder andere het aantal vierkante meters, de conditie van de ondergrond en de materiaalkeuze zijn van invloed op de gietvloer prijs.

Kosten gietvloer: waardoor wordt de gietvloer prijs bepaald?

Tocop heeft meer dan 35 jaar ervaring met het plaatsen van gietvloeren bij bedrijven. Hierdoor weten wij als geen ander dat de wensen van bedrijven flink uiteenlopen. Wij hebben geen standaardprijs, waardoor we vooraf niet de exacte kosten van de gietvloer kunnen aangeven. De gietvloer kosten zijn namelijk afhankelijk van de volgende elementen:

  • Het aantal m2
  • De conditie van de ondergrond
  • Persoonlijke wensen
  • Het te gebruiken materiaal

Een algemene regel is dat de gietvloer kosten per m2 dalen wanneer het aantal vierkante meters toeneemt. Daarnaast is de staat van de ondergrond een belangrijke factor. Wanneer de ondervloer in uitstekende staat verkeert, vinden er weinig voorbereidingswerkzaamheden plaats, waardoor de kosten lager uitvallen. Als de ondervloer behandeld moet worden, rekenen we de arbeidsuren mee in de gietvloer prijs.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Onze specialisten komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden met u door te nemen. Na deze inspectie brengen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u uit. Neem direct contact met ons op voor meer informatie over de gietvloer kosten.

Recente projecten