Magazijnvloer

De magazijnvloer van Tocop is een sterke, industriële vloer die geschikt is voor zware mechanische en chemische belasting. Daarnaast voldoen onze magazijnvloeren aan de strengste eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid. Al ruim 35 jaar biedt Tocop u de beste gietvloeren en mochten we al vele projecten uitvoeren. Geïnteresseerd in een krachtige, vlakke en naadloze magazijnvloer? Vraag een gratis offerte aan of bel ons direct.

Kenmerken magazijnvloer

Een magazijnvloer van Tocop heeft de volgende kenmerken:

  • Snel belastbaar
  • Duurzaam
  • Veilig en brandwerend
  • Vloeistofdicht
  • Naadloos afgewerkt
  • Slijtvast en krasbestendig
  • Onderhoudsvriendelijk en stofvrij
  • In vele kleuren en tinten verkrijgbaar

Snel belastbaar

Een magazijnvloer is niet alleen bestand tegen zware belasting, maar is ook snel belastbaar. Dit heeft ermee te maken dat de vloer in zeer korte tijd geplaatst wordt. Er is daarnaast nauwelijks droogtijd, waardoor de vloer vrijwel direct na het plaatsen weer gebruikt kan worden. De aanleg van een magazijnvloer heeft dan ook een minimale impact op het logistieke proces van uw onderneming.

Duurzaam

Magazijnvloeren worden dagelijks zwaar belast en dienen een lange levensduur te hebben. Met een bedrijfsvloer van Tocop heeft u een duurzame vloer waar u jaren van kunt genieten. Door het materiaal dat we gebruiken hebben de vloeren meerdere duurzame eigenschappen. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de vloer; al onze werkzaamheden worden onder garantie uitgevoerd.

Veilig en brandwerend

Voor wat betreft de opslag van producten en goederen zijn er strenge veiligheidseisen waar een magazijnvloer aan moet voldoen. Een groot voordeel van magazijnvloeren is dat deze brandwerend zijn. Mocht er ooit een brand in uw magazijn ontstaan, dan verspreidt de brand zich niet via uw gietvloer. Daarnaast is het mogelijk om voor de veiligheid een antislip laag op de vloer aan te brengen.

Vloeistofdicht

Het is binnen een magazijn van belang dat de vloer vloeistofdicht is. Zo komen er geen schadelijke vloeistoffen en andere chemicaliën op de bodem terecht. Daarnaast heeft u met een vloeistofdichte vloer meer veiligheid wanneer er sprake is van binnengereden regenwater of lekkende vloeistoffen.

Slijtvast en krasbestendig

Om te voorkomen dat de zware belasting zijn sporen achterlaat op de vloer, zijn de magazijnvloeren van Tocop bestand tegen krassen en slijtage. Wanneer u een rondleiding geeft en klanten over de vloer heeft, wilt u natuurlijk niet dat uw gasten over een beschadigde vloer moeten lopen. Met onze gietvloeren heeft u niet snel last van beschadigingen.

Onderhoudsvriendelijk en stofvrij

Onze gietvloeren voor industrie en logistiek zijn eenvoudig te onderhouden. Vanwege de naadloze afwerking en strakheid is het mogelijk om de vloer snel en efficiënt te reinigen. Over het algemeen zijn magazijnen groot en scheelt dit veel tijd en kosten voor het schoonmaken van het gehele magazijn.

In vele kleuren en tinten verkrijgbaar

Bij ons heeft u veel mogelijkheden bij het kiezen van de kleuren en tinten voor uw magazijnvloer. Pas de kleuren aan op de rest van uw magazijn en geef uw magazijn een professionele uitstraling.

Neem contact op

Heeft u interesse in het laten leggen van een van de vele soorten gietvloeren van Tocop? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 050 501 1330, een e-mail te sturen naar info@tocop.nl of het contactformulier in te vullen.

Recente projecten